Yogakurser/Individuell Yoga Paryoga

Gravid Yoga


Gravid yogan är framtagen för att stärka den gravida kroppen samt förbereda inför kommande födseln både fysiskt och psykiskt. Vår gravidyoga ger dig tillfälle att landa i din graviditet och det ökar ditt och barnets välmående. Vi arbetar med mjuka sköna rörelser, andning, avslappning, uthållighet och bäckenbotten.

För vem är kursen?

Man kan yoga under hela graviditeten så alla är välkomna oavsett vart du är i din graviditet förutsätt att du mår bra.

Inget datum inplanerat för kursstart

Investering och  tillfällen 1600kr/4

Sista anmälningsdagen en vecka innan kurstart och minst 3 personer bokade för att kursen ska bli av.

Mamma Baby Yoga


Mamma Baby Yoga tillsammans med ditt barn Passar bra under det första året då ditt barn ligger eller sitter bredvid dig på mattan bilstol eller babysitter fungerar ju också fint. När du fött ditt barn brukar runt 8 veckor efter förlossningen vara en bra riktlinje för att sakta gå tillbaka till yogan. Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos läkare eller barnmorska innan du börjar utöva yoga så du vet med säkerhet vet att allt är okej med dig efter din förlossning.

inget datum inplanerat för kursstart

Investering ch tillfällen 1600kr/4

Sista anmälningsdag en vecka innan kurstart och minst 3 bokade för att kursen ska bli av.

Introduktionskurs i Hatha Yoga

Grunderna i Hatha Yoga förklaras och praktiseras med övningar i ett 90 minuter långt pass. Vi lär oss olika rörelser, andningsövningar, avslappning och meditation.

Inget datum inplanerat för kursstart

 Minst 3 bokade för att kursen ska bli av.

PT Yoga


Vill du fördjupa dig och slipa på din teknik, eller vill du börja yoga men inte hittat tider som passar dig, känner du dig inte bekväm att yoga i grupp eller känner du att du har andra anledningar som gör att du vill träna på individuell nivå. Då kan vi erbjuda dig en eller flera privatlektioner i yoga, gäller även par och vi utgår utifrån dina förutsättningar och önskemål.
 

Pris hittar du på fliken Yoga schema priser

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR SAMTLIGA KURSER

Anmälan är bindande, men inte personlig och du har först en plats när du betalat kursavgiften! Om du skulle bli sjuk innan kursstart gäller det att du, mot uppvisande av läkarintyg kan avboka dig från den kurs du är inbokad på. Du får då tillbaka hela summan på kursavgiften.

Anmälan görs i formuläret nedan, under meddelande skriver du vilken kurs/tjänst du vill boka dig på

                      Betalning till swish 123 263 0556, uppge namn och vilken kurs det gäller

kvitto skickas digitalt när kursavgiften är mig tillhanda